3 tips til flere besøgende på din webshop

Hvis du driver webshop, er du med stor sikkerhed interesseret i at få flere besøgende. Det kan du med relativt få kneb, hvis du vil lægge kræfter i det. Herunder får du indsigt i, hvordan du gør via 3 simple steps.

Når du driver webshop, er der mange ting, du kan gøre, hvis du vil have flere besøgende. Det hele handler om, at du skal være villig til at ofre det, det kræver, men når det er gjort, får du flere besøgende. Det betyder, at du potentielt også kommer til at sælge mere, hvis din webshop vel at mærke er ordentligt optimeret til det.

Herunder får du en række tips, som du med fordel kan implementere på din webshop, hvis du vil sælge mere og få flere besøgende. Det er nemmere, end man skulle tro, men alt for få lægger kræfterne dér, hvor de rent faktisk giver mening.

#1: Masser af SEO-optimeret indhold

Det første, du skal gøre, er at lægge nogle kræfter i at få skrevet ordentlige tekster, som rent faktisk bliver opfanget af søgemaskinerne. Det kan du gøre på mange måder, men det gælder om at gøre det ved alle de produkter og kategorier, der er på din shop, som du forventer kan generere en indtægt.

Du kan enten skrive indholdet selv, eller du kan vælge at få andre til det. Det nemmeste er at få andre til det, og hvis du lægger nogle kræfter i det, kan du nemt få det billigt, men der er naturligvis forskel på kvaliteten.

#2: Byg links til din webshop

Når du har fået lavet ordentligt indhold til de sider, du forventer kommer til at sælge, skal du begynde at bygge links til den, så Google opfanger dem og tillægger dem værdi. Det kan du enten gøre selv, eller du kan hyre et bureau, som kan gøre det for dig.

Der er mange måder, du kan bygge links til din webshop, og du kan også gøre det gratis på mange måder, hvis du er villig til at ofre tiden på det. Du kan eksempelvis forsøge dig med at søge på Google efter ‘gratis links’, hvis du vil have en liste over gratis linkmuligheder.

#3: Sørg for, at dine pakker er pakket forsvarligt

Det her er ikke et trick, som har nogen direkte indflydelse på trafikken, men det er alligevel vigtigere, end man måske skulle tro. Du skal sikre, at dine pakker er pakket forsvarligt, så der ikke går noget i stykker ved forsendelsen. Investér eventuelt i nogle gaveæsker, som du kan sende dem i, hvis du ønsker, at de skal imponere dine kunder.

Skriv en kommentar