Indret badeværelset: 3 gode råd, du med fordel kan bruge

Når du skal indrette badeværelset, er det vigtigt, at du kombinere funktion med æstetik. Det skal være nemt at befinde sig på badeværelset, men det må også gerne være en hyggelig og æstetisk oplevelse. Se her, hvordan du bør indrette dit badeværelse.

Der er masser af muligheder for at indrette dit badeværelse på en måde, som er både hyggelig, funktionel og æstetisk. Det eneste, det kræver, er, at du bruger tid på at indrette det på den absolut bedst mulige måde.

 

Dog kan det være vanskeligt at tænke ud af boksen, da badeværelset ofte er det rum, vi bruger mindst tid på at indrette – og det er en skam. Det bør være en god og hyggelig oplevelse at besøge badeværelset, og her kan du opnå meget ved at indrette korrekt.

#1: En håndklædestige er pæn og praktisk

Hvis du vil have dine håndklæder ved hånden, uden det skal være besværligt at få dem frem, kan du med fordel investere i en håndklædestige, som du kan se her. Den er en langt bedre løsning end at have håndklæderne hængende på en knagerække, da håndklæderne tørrer hurtigere, når den hænger her.

#2: Levende lys gør badekarret til en spa-oplevelse

Hvorfor ikke have levende lys på badeværelset? Det er med til at øge hyggen og den generelle atmosfære i rummet, og så er det oplagt, hvis I har gæster på besøg – eller hvis I bare vil gøre det til en endnu mere hyggelig oplevelse for familiens medlemmer.

 

Det er naturligvis ikke noget god idé at have dem tændt hele tiden – eller at have dem tændt i løbet af dagen, hvor der alligevel er lyst, men det kan hurtigt blive en god oplevelse, når mørket falder på. Et par levende lys vil helt sikkert gøre underværker.

#3: Gør brug af pladsen på væggene

Alt for få bruger væggene optimalt, når de indretter badeværelset, og det er en skam. Det er en god idé at bruge skabe og hylder, som hænges på væggene, når du indretter dit badeværelse, da det vil give et indtryk af, at rummet er større, end det rent faktisk er tilfældet.

 

På den måde vil du og din familie have mere rum at boltre jer på, og det vil samtidig gøre det muligt at gemme nogle af de ting, som måske ikke ligefrem er med til at gøre det til en god oplevelse at bruge badeværelset, væk.

 

Herudover vil det skabe bedre plads i de centrale skaber, hvor de primære ting skal stå. Det gør jo ikke noget, at skabene ikke er fyldt til randen med ting og sager – for der må også gerne være rum og hygge, når man kigger i skabene.

Skriv en kommentar