Guide: Sådan arrangerer du den perfekte parmiddag

Når du skal afholde en parmiddag, er det vigtigt, at det hele sidder lige i skabet – selvom det naturligvis aldrig må blive for perfekt og stift. Herunder får du en række gode råd til, hvordan du afholder den perfekte parmiddag, hvor der er en let og god stemning.

En parmiddag er noget, de fleste, der har en fast partner, fra tid til anden skal begive sig ud i. Det er ofte nervepirrende i starten, men efter I har prøvet det et par gange, bliver det nemmere og nemmere.

Alligevel kan det være angstprovokerende at skulle arrangere en parmiddag på egen hånd – for her skal gæsterne imponeres, men samtidig skal det være muligt at holde en let og løs stemning, så det ikke bliver for kedeligt.

Men hvordan gør man så? Det får du svar på herunder, hvor der følger en række gode tips til, hvordan du arrangerer de perfekte parmiddag, som aldrig bliver for meget, men som stadig er hyggelig og imponerer de fremmødte gæster – uanset, om der er tale om et enkelt par eller flere.

Sørg for, at maden sidder lige i skabet

Du bør forberede dig grundigt, før du inviterer et vennepar – eller måske et par, som I ikke har det store kendskab til – over til en parmiddag. Det er vigtigt, at du forbereder noget mad, som smager godt, men som samtidig ikke kræver, at du står i køkkenet hele tiden.

Herudover skal der være rigeligt med drikkelse – og det behøver ikke nødvendigvis at være alkohol, selvom det kan være med til at løsne stemningen. En sød rom kan eksempelvis være udemærket til desserten, så længe der er noget andet til dem, der foretrækker det.

Når du planlægger maden, bør du tage udgangspunkt i noget, de fleste mennesker kan lide. Hvis I allerede har været til middag med parret, I skal holde parmiddag med, er der god chance for, at du kender til deres personlige smag, som du kan tage udgangspunkt i.

Der skal også være underholdning

Hvis ikke der er noget at underholde jer med, når I er færdige med hovedretten, kan det ofte gå hen og blive kedeligt, hvis ikke I kender hinanden godt. Derfor bør du arrangere en form for underholdning, som I kan tage jer til i løbet af aftenen.

Underholdningen kan bestå af mange forskellige ting, men det er en god idé at tage udgangspunkt i underholdning, som alle kan være med på – og her er Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit ikke altid den bedste løsning. 

Sørg i stedet for, at der er tale om underholdning, som alle kan være med på. Det kan eksempelvis være lidt pinligt, hvis man ikke er en mester i paratviden, hvis man skal sidde og konkurrere med et andet par, som ved det hele. Derfor bør underholdningen tage udgangspunkt i de mennesker, I har inviteret.

Skriv en kommentar