Smerter grundet kontorarbejde: Disse 3 metoder kan hjælpe

Mange danskere har stillesiddende arbejde. Det kan resultere i kroniske smerter, som forårsages af at sidde ned i det meste af arbejdsdagen. Her får du 3 metoder, der kan hjælpe mod smerter.

Det er ikke ufarligt at sidde ned og arbejde, selvom der unægteligt er større risici forbundet med at have et fysisk krævende arbejde. Det betyder imidlertid ikke, at du ikke skal tage det seriøst, hvis du oplever smerter, der helt eller delvist er forårsaget af stillesiddende arbejde.

Herunder finder du en række gode råd, som du kan følge, hvis du vil have bugt med dine smerter. Nogle metoder kan ligeledes forhindre smerterne i at opstå, mens andre udelukkende kan anvendes til at lindre smerten, når den allerede er opstået.

CBD-olie

Du har garanteret hørt om CBD-olie. Først for nyligt er det blevet lovligt at sælge medicinske cannabis-produkter, men ikke desto mindre er de kommet for at blive. Det skyldes ikke mindst deres mange positive effekter, som efterhånden ikke længere blot regnes som alternative behandlingsformer.

Med medicinsk cannabis kan du nemlig effektivt lindre og modvirke smerter, som er opstået på baggrund af stillesiddende arbejde. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal købe, kan du med fordel kigge mere hos Senahemp.net, der blandt andet sælger CBD-dråber. Her har du mulighed for at læse meget mere om oliens virkning på smerter.

Fysisk træning

Det nok mest effektive værn mod smerter, som skyldes stillesiddende arbejde, er fysisk træning. Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan træne din krop, så den får lettere ved at stå imod de belastninger, der forårsages af at sidde stille i mange timer ad dagen.

Løb, styrketræning, svømning og cykling er blot et par af dem. Hvis du er i tvivl om, hvilken træningsform som passer bedst til dig, kan du med fordel melde dig ind i det lokale fitnesscenter, hvor du har mulighed for både at løbe, styrketræne og cykle. 

Du kan eventuelt kombinere din træning med et par besøg hos den lokale svømmehal hver måned, hvis du vil sikre dig, at alle muskelgrupper i kroppen bliver trænet på samme tid.

Gå til massøren jævnligt

Når du sidder ned i mange timer hver dag, får du ikke stimuleret dine muskelgrupper. Det kan forårsage ømhed, som kan ende med at blive smertefuldt, hvis ikke du får gjort noget ved det. Besøger du din lokale massør med jævne mellemrum, kan du forebygge nogle af de mange smerter, der kan opstå, når du sidder ned og arbejder. 

Herudover kan du naturligvis sørge for at få rørt dig i løbet af din arbejdsdag, så du ikke bare sidder ned foran skærmen i den samme position. Sørg for at ændre siddestilling og rejs dig hver halve time – du vil opleve, at det gør underværker for din krop og dit generelle velvære.

Skriv en kommentar